Wie zijn wij

Rafaël Goes is een dynamische Evangelische gemeente waarin het geloof in God de Vader, onze passie voor Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest centraal staan. De Bijbel, Gods Woord, is de belangrijkste basis en het uitgangspunt van ons geloof.

Rafaël Goes kenmerkt zich door diversiteit. Mensen van alle leeftijden met verschillende culturele achtergronden en een grote verscheidenheid in gezinssituatie of kerkelijke achtergrond maken deel uit van de gemeente. We zijn een actieve gemeente waarin mensen de vrijheid hebben om hun gaven en talenten in te zetten. Zo helpen we elkaar en bouwen we samen mee aan de gemeente van God. Eind 2015 telde Rafaël Goes zo’n 400 leden en 150 gasten ( incl. jongeren en kinderen). Ook jij bent welkom!

Leden en gasten
Onze gemeente bestaat uit leden, gasten en bezoekers. Heb je vragen of wil je verder uitleg over gast worden, neem dan even contact met ons op.

 

Onze visie voor komende periode

Wij willen een vruchtbare gemeente zijn van gezonde discipelen die samen verder willen groeien in geestelijke volwassenheid en in de bediening van het Koninkrijk in deze wereld.

In de bovenstaande zin komen 4 kernbegrippen voor die iets zeggen over onze identiteit, over wie we willen zijn:
1. Vruchtbaarheid
2. Gemeente zijn
3. Gezondheid
4. Discipelen – volgelingen van Jezus