30 jaar passie voor Jezus en betrokken bij mensen

Programma feestmaand

In september is het een maand lang feest. De hele maand zullen de samenkomsten (10 uur zondagochtend) in het teken staan van 30 jaar Rafaël Goes en zullen er verrassende bijdragen zijn uit binnen- en buitenland. In ons zingen en spreken willen we vooral ook de dank aan onze God benadrukken.

Bijzondere momenten in de feestmaand zijn:

Op zondag 1 september sprak voorganger en mede-oprichter van Rafaël Goes, Krijn Verhage,  over het thema “Volg Mij”.  Rond de dienst waren er diverse video-felicitaties o.a. van Margo Mulder, burgemeester van Goes. Aansluitend aan de dienst was er heel veel gezelligheid in en rond De Basis aan de Bessestraat 8. Even meegenieten of sfeerproeven? Check de filmpjes onderaan deze pagina!

Op zondag 22 september hebben we Kliederkerk! Vanuit ons chaotische leventje kunnen we op allerlei manieren iets over God ontdekken (vandaar de naam ;-)) ongeacht onze leeftijd of achtergrond. Het wordt een dienst waar jong en oud op een creatieve manier de betekenis van een Bijbelverhaal kunnen ontdekken, door luisteren én (mee)doen! Kom dus met het hele gezin! Voor alle generaties is er iets te vinden in deze dienst.

Zondag 29 september is het Kerkproeverij! Nog nooit in een kerk of christelijke samenkomst geweest en best een beetje nieuwsgierig hoe het er aan toegaat? Loop dan deze zondagochtend om 10 uur binnen in het Goese Lyceum (Oranjeweg 90) en beleef het mee. In deze dienst maak je kennis met de vaste elementen uit een zondagse samenkomst, maar zullen we ook heel letterlijk invulling geven aan het woord ‘proeven’ met een ‘Heel Rafaël Bakt – afterparty’! Dus blijf in de derde helft van de dienst ook vooral nog even meegenieten van allerlei lekkernijen.

Wat vieren we?

Rafaël Goes bestaat 30 jaar en daarom vieren we feest! In september zullen we een maand lang met jong en oud vieren dat…

… God goed voor ons is!
… we met en voor elkaar gemeente kunnen zijn!
… we mogen groeien in geloof en aanbidding!
… een plekje tussen onze broers en zussen van andere kerken hebben!
… we dienstbaar kunnen zijn in Goes!

Ruim 30 jaar geleden hadden Krijn en Miriam Verhage visie om een nieuwe gemeente te starten in Goes. Met hulp van Rafaël Nederland werd die droom in 1989 realiteit en starten zij met 2 andere echtparen, te weten Arend&Rie Mulder en Sake&Joke Hospes en enkele anderen (15 personen) een pioniersgemeente. Ondertussen is Rafaël Goes een dynamische gemeente met zo’n 400 leden en 150 gasten die wekelijks samenkomen in een zondagse dienst, waar actieve kringen en groepen zijn, er tweewekelijks goed bezochte Youth-avonden plaatsvinden, zendelingen uitgezonden zijn etc. Hiervoor zijn we intens dankbaar!

Uitnodiging