Inspiratietour Micha Nederland; met miniconcert van Schrijvers voor Gerechtigheid

Inspiratietour ‘Duurzame keuzestress?’ Wat je aantrekt, hoe je reist, wat er in je koelkast ligt… Je kunt er niet omheen, duurzaamheid raakt alle vlakken van je leven. Heb je hierdoor ook weleens last van keuzestress? Dan hebben wij wat voor je! Micha Nederland organiseert samen met Alfred Slomp, auteur van Superwaar vier inspiratieavonden met een praktische workshop over duurzaam boodschappen doen, een kennismaking met de Micha Cursus, een miniconcert van Schrijvers voor Gerechtigheid en gratis eerlijke koffie!
We nodigen je van harte uit voor de inspiratieavond in de Mozeskerk in Kapelle, Noordstraat 4, op 22 November. Inloop vanaf 19.45 uur, start programma om 20.00 uur. Om 22.00 uur is het programma afgelopen, er is nog tot 22.30 uur tijd om te borrelen.

Meer info: https://www.michanederland.nl/inspiratietour/