Deel jij je getuigenis tijdens dankdag?

Op zondagochtend 24 november zal de jaarlijks terugkerende Dankdagviering weer plaatsvinden in de gemeente. Tijdens deze samenkomst willen we onze dankbaarheid naar God uiten en Hem eren, zowel persoonlijk als gemeente. Het is bemoedigend als we zien hoe God aan het werk is, in de gemeente en in de levens van mensen die deel zijn van Rafaël.
Daarom is een vast onderdeel van deze viering het delen van getuigenissen. Via deze weg een eerste oproep aan jou, om na te denken of jij iets zou willen delen in- en met de gemeente op 24 november? Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm zijn van een getuigenis, door het voordragen van een gedicht of lied (hetzij een bestaand of zelfgeschreven nummer). Misschien denk je ‘een microfoon vind ik echt niet bij mij passen’… in dat geval willen we graag aanmoedigen op een andere, creatief-persoonlijke wijze jouw verhaal met ons te delen.
Neem contact op met krijn@rafaelgoes.nl (ook wanneer je aanvullende vragen hebt).