Activiteiten in regio: praise-avond, concerten, toerusting

Graag attenderen we jullie op onderstaande activiteiten, die in de regio plaatsvinden:

  1. Op zondag 13 oktober is het in de Vredeskerk in Goes weer Open Kerk. Het thema van de dienst is: ‘Songs of Victory’. In deze dienst is er veel ruimte om liederen te zingen, gaan we in op de persoonlijke strijd die iedereen in zijn of haar leven wel eens strijd, en vieren we dat we mogen horen bij de Grote Overwinnaar. De dienst begint om 19.00 u. en duurt ongeveer een uur. Iedereen van harte uitgenodigd.
  2. Donderdag 17 oktober hosten One Heart Middelburg, samen met Hope4You uit Vlissingen een avond met Ian Ross, waarin de liefde van Vader God centraal zal staan. Aanvang: 19.00 uur Plaats: Gebouw van Hope4You, Gildeweg 29, Vlissingen.
  3. Stichting Presence is opgericht om Gods aanwezigheid zichtbaar maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in ons land. Dit najaar organiseren zij een landelijke tour, die ook Zeeland aandoet. Op zaterdag 26 oktober vind er een avond plaats in Middelburg, met de band InSalvation en sprekers Wim Hoddenbagh en Esther Vorsterman van Oijen. Meer info en gratis toegangskaarten: www.presence.nl
  4. Op 1 november om 20 uur is er een boekbespreking van het boek “Was het gras maar groen” met de auteur Jireël Verhage. Centraal thema: Vrijwilligerswerk in het buitenland wordt vaak als iets positiefs gezien. Wat zijn jouw ervaringen? Wil jij gaan reizen en van betekenis zijn? Jireël Verhage (geboren in Goes) zet je met zijn boekbespreking graag aan het nadenken! Muzikale bijdrage tijdens deze avond is door Borgaard (Christoffer van Teijlingen). Meer informatie en waar je op kunt geven, check: https://www.facebook.com/events/514514536051042/
  5. Op 6 november zijn Elly en Rikkert met hun 50-jarig jubileumtour in De Mythe in Goes:  https://www.truetickets.nl/e/12737/elly-rikkert-50-jaar-mooi-geweest-jubileumtour-goes
  6. Op 13 november is Sela met de cd-tour “Thuis” in de Westerkerk in Goes (uitverkocht!). Info en kaarten: https://www.truetickets.nl/e/13023/sela-cd-concerten-thuis-goes
  7. Op 29 november is Matthijn Buwalda met zijn nieuwe theatertour in De Mythe. Info en kaarten: https://www.truetickets.nl/matthijn/