30 jaar Rafaël Goes!

Rafaël Goes bestaat 30 jaar en daarom vieren we feest! In september zullen we een maand lang met jong en oud vieren dat…

… God goed voor ons is!
… we met en voor elkaar gemeente kunnen zijn!
… we mogen groeien in geloof en aanbidding!
… een plekje tussen onze broers en zussen van andere kerken hebben!
… we dienstbaar kunnen zijn in Goes!

Ruim 30 jaar geleden hadden Krijn en Miriam Verhage visie om een nieuwe gemeente te starten in Goes. Met hulp van Rafaël Nederland werd die droom in 1989 realiteit en starten zij met enkele gezinnen een pioniersgemeente. Ondertussen is Rafaël Goes een dynamische gemeente met zo’n 400 leden en 150 gasten die wekelijks samenkomen in een zondagse dienst, waar actieve kringen en groepen zijn, er tweewekelijks goed bezochte Youth-avonden plaatsvinden, zendelingen uitgezonden zijn etc. Hiervoor zijn we intens dankbaar!

Hou onze site en social media in de gaten voor de bijzondere diensten en momenten, die we in september zullen hebben.