Close
Skip to content

 

Samen met jongeren investeren in geloof en kerk-zijn: dat is Rafaël Youth! Want jongeren zijn niet de kerk van de toekomst, ze zijn de kerk van nu!

RYSE Worship

Vier keer per jaar een dienst voor en door jongeren 

RYSE Worship

Wij zijn RYSE. We zijn een online en offline platform dat jongvolwassenen door aanbidding en preken samenbrengt, opbouwt, uitdaagt en bemoedigt om te komen tot hun full potential.

RYSE worhsip is een groep getallenteerde mensen die is door gegroeid vanuit de Rafaël Youth Sundays. Ze zijn een zelfstandige groep onder de dekmantel van Rafaël Goes.

Volg RYSE Worhsip op Instagram , Youtube of hun website en tip een ander! Uiteraard vind je deze speciale diensten ook in de agenda op deze site.

Rafaël Youth 12 tot 18

Om de week op zaterdagavond in De Basis 

Rafaël Youth

Met en voor jongeren van 12 tot 18 jaar houden we tweewekelijks een Youth-avond. De inloop is vanaf 19:30 uur en we starten de avonden om 19:45 uur. Rond 21:45 rondom we de activiteiten af, waarna ieder die dat wil gezellig kan blijven plakken tot 22:30 uur.

Op deze avonden komen er 20 tot 40 tieners. Rafaël Youth (club) herken je aan drie trefwoorden:

#Fun #Food #Family

Of te wel: het zijn leuke en gezellige avonden, waar we veel lol met elkaar hebben. We laten ons voeden door het woord van God; van powerpreken tot de persoonlijke gesprekken tussendoor… Zonder die inbreng stelt het niets voor. Daarnaast willen we investeren in onderlinge verbondenheid binnen de gemeente: samen zijn we kerk. En wat we vooral ook willen noemen: ieder jaar starten we met een supertof kampweekend!

Deze avonden hebben een open karakter: de jongeren zijn van harte uitgenodigd om vrienden mee te nemen. Lidmaatschap van club of kerk is geen vereiste.